Nieuws
Deze zomer hebben we weer een deel van de lessen gegeven op onze prachtige groene buitenlocatie. Het was weer genieten! Maar met de komst van de herfst en de kortere dagen geven we alle lessen weer in onze mooie zaal.
De appgroep Leden Puur Bewegen op WhatsApp is onze manier om in deze veranderlijke tijden zo helder mogelijk te communiceren. Alleen de docenten kunnen berichten versturen. Als je nog niet in de appgroep zit maar dat wel wilt, stuur Roekje even een berichtje (op 06-55817661), dan voegt ze je toe. 
Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om thuis de lessen via Zoom te volgen. Elke les is online te volgen, de links naar de zoom lessen verstuurt Roekje via mail. Mocht je die onverhoopt gemist hebben, stuur Roekje even een berichtje (op 06-55817661).
Geplande workshops
Yin & Harp kerstbeleving - zaterdag 17 december 19:30 tot 21:30 uur
Op de zaterdagavond een week voor kerst neemt Lizelot Versteeg je mee in een zachte Yin yoga flow, met een diepe ontspannende werking voor je lijf en je hoofd. Tijdens deze avond creëert Daniëlle Uriël met harp en zang hemelse muziek om bij weg te dromen en bij jezelf aan te komen. Samen zorgen zij voor een heerlijke kerstsfeer om al helemaal in de stemming te komen. Voor meer info over de harpiste, kijk op www.danielleuriel.nl
Aanmelden uiterlijk 12 december 2022 via info@puurbewegen.nl
Maximaal 13 deelnemers. LET OP: al 6 plaatsen gereserveerd, dus wees er snel bij!
35 euro per persoon. Details over inhoud en betaling volgen via mail.


terug naar boven