Roekje
Roekje kwam zo’n twintig jaar geleden voor het eerst in aanraking met yoga en Pilates. Ze ontdekte al snel dat het je fysiek sterk en soepel maakt, en dat het ook nog goed is voor je geestelijke veerkracht en weerbaarheid.
Sinds het begin van Puur Bewegen luistert Roekje naar haar hart, waardoor haar persoonlijke kwaliteiten als vanzelf tot bloei zijn gekomen. Ze deed opleidingen bij bekende yogi’s, maar houdt niet van de dogmatische benadering van yoga.
Voor Roekje gaat het allemaal om mensen in beweging en ontwikkeling. Ze is ervan overtuigd dat iedereen baat heeft bij Yin yoga en Pilates, en dat het altijd goed is om je grenzen te verkennen en je weerstand te overwinnen. “Dáár zit de groei!”
Groei betekent voor Roekje bovenal persoonlijke ontwikkeling. Ze wil mensen via beweging op een liefdevolle manier helpen groeien naar meer zelfkennis en acceptatie, en zo naar zelfliefde.
Velen hebben al ontdekt dat Roekje van alles ziet en aanvoelt als het gaat om de fysieke, emotionele en psychologische toestand van mensen. “Ik houd van mensen en wil iedereen met een open hart tegemoet treden.”
Plezier in beweging staat bij Puur Bewegen voorop. Ook - misschien wel júist - als je doet wat je moeilijk vindt, is lol maken belangrijk. Licht en losjes zijn voor Roekje sleutelwoorden.
Roekje ziet Puur Bewegen als een groeiende community, een veilige plek waar iedereen zichzelf kan zijn en zich vol vertrouwen kan ontwikkelen.
terug naar boven