Lizelot
Ik ben grafisch ontwerper en illustrator, daarnaast maak ik prentenboeken voor jonge kinderen. Ik geniet enorm van het creëeren van mooie beelden en speelse, educatieve kinderboeken. Dat zittende beroep kan ik goed in balans brengen met de bewegingslessen die ik geef bij Puur Bewegen. 
Ik volgde ooit zelf regelmatig lessen bij Roekje en werd gegrepen door de impact en het plezier van de lessen. Het voelde als een hele natuurlijke en logische stap om daar meer mee te gaan doen. Na het volgen van een aantal opleidingen ben ik in 2016 gestart met lesgeven bij Puur Bewegen. 
Ik vind het heel fijn om mijn enthousiasme te kunnen overbrengen aan anderen, ik geniet er elke keer weer van. Zowel de fysiek actieve lessen vinyasa yoga en pilates als de kalme en meditatieve lessen yin yoga geven me veel voldoening. Ik vind het heerlijk om dat te kunnen delen! 
Tijdens de vinyasa en pilates lessen vind ik het belangrijk om steeds weer te voelen hoe het met je gaat, om in contact te blijven met het effect van de oefeningen op je lijf. En steeds opnieuw weer terug te keren naar de ademhaling. Ook bij de ontspannende en tegelijk uitdagende houdingen van yin yoga is de ademhaling een belangrijke drijvende kracht. De ademhaling kan ons zoveel brengen! 
Yogales geef ik ook in de vorm van kinderyoga op basisscholen, en geef bij Puur Bewegen workshops Ouder en Kind yoga. Ook geef ik workshops Hatha yoga en Yin Yang yoga, waarin de inspanning van actieve houdingen en de ontspanning van rustmomenten elkaar afwisselen, met veel aandacht voor de ademhaling. Hou de website in de gaten voor de volgende workshop data!
terug naar boven